Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

lauantai 23. syyskuuta 2017

Armon, ilon ja kiitollisuuden koulussa

Jumala on opettanut minulle armosta ja hänen rakkaudestaan. Ja voi, miten kiitollinen olen tästä opetuksesta. Emme voi millään ansaita pelastusta ja taivasosuutta itsellemme. Meidän tulee ainoastaan hyväksyä Jumalan suunnitelma omassa elämämässä. Se tapahtuu vastaanottamalla Herra Jeesus omaan sydämeen. Mutta kasvun antaa Jumala. 

Tämä ei tarkoita sitä, että voisimme olla ja elää välittämättä Jumalan Sanasta, Raamatusta. Valvova kristitty rakastaa Sanaa ja sen tutkimista. Tämä rakkaus Herraan kasvaa ajan oloon. Mutta tämän rakkauden Kristukseen vaikuttaa sinussa Jumalan Pyhä Henki, ei toiset kristityt tai ihmisten painostus. " Jeesuksessa Kristuksessa auttaa vain rakkauden kautta vaikuttava usko."             (Galatalaiskirje 5: 6 ).

Armo tarkoittaa sitä, että emme voi millään omilla teoillamme miellyttää Jumalaa. Kaikki hyvät tekomme ovat Jumalan silmissä kuin likainen vaate. Ainut, mikä meidät pelastaa, on Jumalan täydellinen sovitustyö eli Jeesuksen ristinkuolema. Meidät on kutsuttu iloon ja vapauteen, täysi hinta on jo maksettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.