Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

Apua allergioihin ravintolisistä ja muuta terveydestä

Aloitin uteliaisuudesta kokeilemaan Fitlinen ravintolisiä. Kun olin käyttänyt niitä kolmisen kuukautta, huomasin, että kaikki allergiani hävisivät. Olin kärsinyt siitepölyallergiasta, kosketuseksekeemasta mm. Myös vireystasoni parani. Yleensä vasta kolmen kuukauden käytön jälkeen uudet ravintolisät pääsevät ihmisen solutasolle. Nämä lisät ovat orgaanisessa muodossa, ja niiden imeytyminen pitäisi olla 100%. Se määrä vitamiineja ja hivenaineita, joita saadaan Fitlinen päivän suositusannoksesta vaatisi 12, 5 kg ravinnepitoista luomuruokaa. Yleisesti ottaen, jos ihmisellä on joitakin perussairauksia, kuten allergiaa, diabetesta ym. elimistö joutuu käyttämään enemmän tiettyjä ravinteita. Varsinkin näissä tapauksissa on paikallaan täydentää omaa ravitsemustaan hyvin imeytyvillä lisäravinteilla. Tri Tolonen mm. on tutkinut paljon sairauksien ja ravintoaineiden imeytymistä/ lisätarvetta. Oheistan myös tähän tri Tolosen kotisivut.
Lisään tähän linkin Fitlinen nettisivuille.

http://pm-international.com/?cid=72Olkoon ravinto lääkkeesi =)Tässä linkki tri. Tolosen kotisivuille:http://www.tritolonen.fi/  ( Häneltä voi niin halutessa kysellä sähköpostitse mm. omasta vitaamiinien ja hivenainetarpeesta).

Ravintoon liittyvää kirjallisuutta, josta itse olen löytänyt avaimia terveyteen ja painonhallintaan:

1. Hormonidieetti ( Kaisa Jaakkola) Kirja kertoo ravinnosta ja siitä mihin vääränlaisten syömistottumusten seurauksena kertyy liikakilot.
Kirjassa on tarkat ravitsemusohjeet. Sillä joskus on niin että vaikka kuinka "laihduttaa" rasvat tuppaavat jäämään kuitenkin tiettyihin paikkoihin. Kirja opastaa tietä, miten käydä käsiksi ongelmiin. Suosittelen.

Luonnon omia antibiootteja:

Tässä linkki sivulle: http://splashurl.com/lj7yfor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.