Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

PERHE

http://www.youtube.com/watch?v=ajCYQL8ouqw&feature=related

Pekka Kaipainen ja minä, Tarja Kaipainen (o.s. Myllysiltamenimme naimisiin 21.10.2007
Palosaaren kirkossa. Meidät vihki Jouko Saraste.
Iloinen hääjuhla jatkui seurakuntatalossa 50 ystävän voi-
min.
Muutin keväällä 2008 toukokuun lopussa luonnonkauniille Espoo-
seen Lakiston, Rinnekodin alueelle. Miehelläni, Pekalla on neljä poikaa; Jussi, Antti, Ville ja Veikko.
Minulla on kaksi lasta; Tiia ja Toni Korhonen. Olen aina toivonut, että ympärilläni olisi paljon vilinää, ja nyt tämä toive sitten toteutui suurperheen kuuden nuoren aikuisen  muodossa.

Mieheni, Pekka koulutukseltaan filosofian tohtori ja sairaalakemisti, toimii kemistinä Rinnekotisäätiössä.  Minä olen tehnyt täällä hoitajan töitä psykiatrisessa yksikössä. Mutta 2011 siirryin Rinnekodin sosiaalityön asiantuntijapalveluihin toimistosihteeriksi.


Mieheni Pekka on ylpeä vaari 2-vuotiaalle Onni pojalle. Vapaa-ajallaan Pekka on innokas urheilija; juoksu, hiihto ja pyöräily sekä uiminen ovat suosikkilajeja. Pekka on elämäni mies ja paras ystäväni :) Meitä yhdistää sama arvopohja, samankaltainen herkkyystaso ja hurja huumorintaju ;)
Pekan Pojan Antin häistä.. juhlatamineissa =)


Tukholman risteilyltä kesäkuussa 2013

Minun harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä vesijumppa, -juoksu ja lukeminen, kirjoittaminen sekä kuntosaliharjoittelu. Kesäisin vietämme paljon aikaa Bodom järven rannalla uiden ja retkeillen Pekan ja ystävieni kanssa. - Ihana paikka - <3 Olen vasta nyt  kurkistanut enemmän matkailun ovesta. Häämatka tehtiin romanttiseen Prhahaan v. 2007.  Barcelona tuli tutuksi v. 2010 maaliskuussa. Kävimme moikkaamassa Pekan Antti poikaa, kun hän oli siellä vaihto-oppilaana. Ja Saarenmaan kylpylät  ovat vieneet sydämemme. Niistä kaunein lie Grand Rose spa. Jos haluaa viettää loman kauniissa luksusympäristössä ja rentoutua erilaisissa kylpylähoidoissa ja herkutella luomuruoalla, tämä paikka on ehdoton suosikkini. Lisäbonuksena on edullinen hintataso.
Muutto: muutimme mieheni kanssa Vaasaan Espoosta heinäkuun 17 päivä v. 2017. Siellä olimme asuneet yhteensä yhdeksän vuotta. Työkokemus oli arvokas pääoma, jonka tuolta ajalta sain. Pääkaupunkiseudulla sain myös tavata lukioaikaisia ystäviäni. Tutustuin myös uusiin ystäviin. Se, mihin en koskaan Helsingissä tottunut, oli pitkät välimatkat joka paikkaan. Ja voin kyllä sanoa, että sydämeni kuuluu Vaasaan. Pohjalaisuus on se, mihin olen tottunut. Täällä on helppo elää. :)


ISOVANHEMMAT:.
Vanhempani asuvat Vaasassa. Isäni Väinö Myllysilta on eläkkeellä autonkuljettajan tehtävistä VR:ltä Äitini Ulla Rajala viettää eläkepäiviään pankkivirkailjan töistä Teeriniemellä yhdessä puolisonsa Kalevi Rajalan kanssa.Isä-Väinö on innostunut musiikkimies, ja on mukana kolmessa eri vaasalaisessa kuorossa. Urheilu täyttää myös päiviä. Vaikka ikää jo onkin aamujumpat, kävely ja pyöräily ovat osa arkea. Pirteä, seurallinen ja energinen ilopilleri, josta on hyvä ottaa oppia.
Isä on musikaalisesta suvusta; isäni isän serkku oli musiikin suurmies  Heikki Klemetti. Kuoppamäen Jukka on myöskin kaukaisempaa sukua isälleni hänen äitinsä puolelta.


Ulla-mamma on oikea puutarhamyyrä. Hän rakastaa kukkia, joita omalle pihalla kasvaakin kosolti. Käsitöiden teko, kaikenlaiset kirjontatyöt ovat lähellä sydäntä. Ahkera mummi-mamma, jonka tapaa lähes aina työn touhuissa, ja varsinainen haka ruoanlaitossa.


 Pekan vanhemmat asustavat Kotkassa. Kalevi Kaipainen toimi sähköasentajana Kotkan sokeritehtaalla.Urheilu kiinnostaa Kalea, erityisesti nyrkkeily. Aila-vaimo työskenteli sokeritehtaan toimisolla toimistovirkailijan tehtävissä. Ailan harrastukset ovat olleet taidepainoitteiset. Posliininmaalaus on ehdoton ykkönen. Kotia koristaa Ailan maalaamat upeat taulut. Kahvipöydässäkin vieraita ilahduttaa hänen maalaamansa posliiniastiat.


R.I.P Kalevi 15.2. 2015

Kalevin siunaustilaisuus oli Parikan hautausmaalla Kotkassa. Siunaus- ja muistotilaisuus olivat kauniit ja herkät. Pekalla oli hyvä isä.

Hautajaiset pysäyttävät.
Ihminen, läheinen, jonka kanssa hetki sitten keskustelin on siirtynyt rajan toiselle puolen. 

Raamattu puhuu täs toisesta ulottuvuudesta paljon. Jeesuksen omille sinne pääsy on ilon päivä.
"Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen." (Ps. 90:12)

 Rebecca kissa 17 vee muutti kanssani Espooseen.
On sopeutunut hyvin ulkokissasta sisämirriksi. Rebecca viettää nyt ansaittuja eläkepäiviään, ja nauttii suunnattomasti
talitinttien jahtaamisesta parvekkeella. Muita kulinaarisia mieltymyksiä on raaka naudansydän ja tietysti tuoreet silakat. Kesäisin Rebecca on innostunut iltapäiväkävelystä hihnassa, kunhan saa itse määrätä vauhdin ja reitin. Rebecan paheeksi ovat kehkeytyneet herkulliset "kissojen herkut, lihatikut". Näitä on saatava 2 kpl/pv.

Rakas Rebeccamme nukkui pois 8.2. 2015. Jäimme sinua syvästi kaipaamaan.
Uusia kissauutisia!

Nastolassa syntyi Viivi kissalle viisi pentua. Varasimme harmaan, kilpikonnavärityksen omaavan tyttökissanpennun.
 Wilma Josefiina 4 viikon vanhana.
Wilman Viivi-emo on puoleksi Maine Coon rotua ja isä on punainen puoleksi Norjalainen metsäkissä. 
 Saamme hakea Wilman toukokuun lopussa. Silloin pidämme viikon "kissaloman" mieheni Pekan kanssa =)

Wilma sai puoli vuotta nuoremman siskotytön, Emma Matleenan. Kissoilla on samat vanhemmat, mutta ne ovat eri poikueesta. Kissojen touhuista voit lukea enemmän "Wilman ja Emman elämää" - osioissa.


LAPSET:       Kuopukseni  Tiia Marianne,on 26-vuotias nuori neito. On valmis yo-lähihoitaja. Työn ohessa Tiia opiskelee sairaanhoitajaksi.
Hän työskentelee silmäsairaalassa silmähoitajan työtehtävissä. Taiteellisesti lahjakas ja reipas Tiia
harrastaa mm. kuntosalissa käyntiä, lenkkeilyä ja matkustelua. Tiialta syntyvät niin akvarellit kuin runotkin. Tiialle elämässä on tärkeää hyvät ihmissuhteet ja kavereiden tapaaminen.........................................................

Toni Johannes, 
28v, on esikoispoikani. Hän asustaa Vaasassa.  Toni on koulutukseltaan nuoriin suuntautunut lähihoitaja. Nyt Toni on toteuttamassa pitkäaikaista unelmaansa, hän on perustanut firman; Varavävypalvelut. Tästä olikin aiemmin mainos sivuillani. Firma on kotiapalvelun ja remonttireiskan yhdistelmä, myös muuttopalvelu on mahdollista.
<><><><><><><><><><> </>
Toni Vaasan terveydenhuolto-opplaitoksella + opiskelukaverit :)
( Toni ylh. toinen oikealta) Hän työskentelee lastenhoitajana päiväkodin esikouluryhmässä.  Harrastuksina empaattisella Tonilla on kuntosali, jääkiekko ja sähly, niin, ja tietytsti lätkän ja futiksen seuraaminen penkkiurheilijan ominaisuudessa.
Musiikki on tärkeä elementti nuorelle aikuiselle. Tonin sähkökitaran soitto on  mukavaa kuultavaa. Tärkeitä arvoja Tonille on hyvät ihmissuhteet ja kaverit.

http://varavavy.fi/palvelut.html 
Pekan pojat:


Ville, Veikko, Antti ja Jussi.Pekan poikia on neljä. Kuvassa vasemmalta Jussi, Antti, Veikko ja Ville.
Pekalla on yksi lapsenlapsi suloinen Onni-poika. Onni oli meilllä ensimmäistä kertaa yökylässä. 
Onni rakastaa kylpemistä. Kylvyssä Onni jahtasi isoa haivalasta :)

Pekka-vaari vei Onnin hiihtämään. Siitä Onni totesi; kuule vaari tää on liian vaikeaa... Olen Onnin kanssa täysin samaa mieltä; kävellen pääsee paljon kovemppaa, ja että sukset ovat vain tiellä :D


Onni asuu Lahdessa. Kotona on myös hyväluonteinen kultainen noutuja Minni. Onni ja Minni ovat hauska parivaljakko & uskolliset ystävykset.
**************************************************
Omaa historiikkia...


Minä 2 vuotiaana
Synnyin Vaasassa 1960. Vaasa on kaunis kesäkaupunki meren rannalla. Paikka, jossa aina tuulee. Kasvoin perheen ainoana lapsena.
Lapsuuteni muistan onnellisena aikana. Asuimme pienkerrostalossa Vaasan Hietalahdessa. Siellä talossa oli paljon samanikäisiä kavereita, ja meillä on vieläkin Facebookissa oma sivusto.

Tässä Hietalahden kansakoulussa 7-vuotias koululainen

4-vuotiaana jouluaattonaV.1966 vanhempani ostivat kesämökin Vaasan rannikolta Västervikistä. Paikka on Västervikin huvilatiellä noin 10 km kaupungista. Vietimme siellä monia kesiä. Siellä tutustuin Anne ystävään.

!7-vee Strömsössä. Lähellä meidän kesämökkiä.
.
15 vee
 Olin teini-iässä aika villi... Rakastin kujeita ja kepposia. Joskin ne ovat hauskoja vieläkin...  =)
Tukholmassa v. 1978 kesätöissä Högdalenin sairaalassa parhaan ystäväni Annen kanssa.