Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

- Wilman ja Emman kissanelämää -
Wilma Josefiina syntyi 28.2.2015 Lahden Nastolassa. Wilma on coctailkissa; Maine Coonin ja Norjalaisen metsäkissan sekä maatiaskissan sekoitus. Luonteeltaan Wilma on aktiivinen ja rohkea, koiramainen kissa. Wilmassa on aimo annos huumoria, ja kepposia rakastavana se tuo vipinää muuten rauhalliseen
elämäämme.
   

Emma MatleenaWilman ollessa 11 kuukautta, Wilma sai pikkusiskon Emman.
Emma Matleena syntyi 28.10. 2015 Viivi emolle ja Vinku isälle.
Emma on luonteeltaan erittäin kiltti ja rauhallinen kissa. Wilma sopeutui nopeasti uuteen siskoonsa. Pian kissasisaruksista tuli erottamattomat.

Koti on tietysti jouduttu kalustamaan "kissaystävällisesti." Kaikki on hyvin pelkistettyä. Kaikki posliinit ym. koriste-esineet päätyvät kirjahyllyn lasivitriinin suojiin. Nyt sisustuslinjana on paljas kissalook :)
Tilasimme Zooplussalta korkean ja kapean kiipeilypuun. Tämä on ollut kissojen mieleen. Ja se on ahkerassa päivittäisessä käytössä.


Parveke on verkotettu ja kissojen lempipaikka. Siellä on hyvä tähystellä lintuja ja kaikkea 
liikkuvaa.
 
Laivamatkalla Tallinnaan, ja sieltä sitten Saaremaan Kuresaareen kylpylään. Kiva reissu ja kissatkin viihtyivät.


Wilma oli Vaasaan muuttopuuhissa mukana. Kirjahyllyä piti täyttää, ja Wilma valitsi oman hyllynsä... :)

Jouluksi haettiin mökiltä oikea kuusi. Kuusi kiehtoi kovasti kissoja. Jouluaaton kuusi seisoi urhoollisesti pystyssä, mutta
Joulupäivänä se oli heittänyt henkensä, ja makasi ketarat ojossa lattialla.... Wilma istui viattoman näköisenä keittiön ikkunalla...Emma on valloittanut kiipeilypuun ylimmän pesän. Siellä katonrajassa saa nukkua rauhassa.

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuvakertomusa Emmasta ja Wilmasta! - Vieläkö he ovat elossa? - Meidän kisut ovat jo jossain "sateenkaarisillalla"... kaipaamme kovasti...

    VastaaPoista
  2. Hei Sheila, kiitos viestistä. Kyllä Wilma ja Emma voivat hyvin ja ovat elossa. :) Wilma on nyt 7 vuotta ja Emma 6 ja puoli vuotta. Iloisia kavereita. Wilma on edelleen vauhdikas ja koiramainen mirri. Emma rauhallinen, mutta leikkii kyllä itsekseen. Joskus kissat painivat ns. ystävyysotteluja. Ja Emma haluaa nukkua yöt vieressä. Päivät soljuvat kissoilla niiden omien rutiinien mukaan.

    VastaaPoista

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.