Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

tiistai 12. toukokuuta 2015

Jumalan seurassa oleminen ja eläminen tuo levon (Veera)

Joskus toivoo, että olisi kuin upouusi kiilloitettu auto, joka on vedetty juuri autoliikkeen pakasta. Ei olisi tahraa eikä virhettä, vioista puhumattakaan.
Joskus tulee sellainen vaikutelma, että tämän yhteiskunnan työnantajat arvostavat juuri tällaista superihmisistä. Yhteiskuntamme luo kuvaa maksimaalisesta tehkkuudesta jokaisella elämämme osa-alueella. Mutta onko ihminen unohtanut, ettei häntä luotu robotiksi? Tuoko tuo orvanpyörä, velkavankeus ja elämän karusellissa keikkuminen sismpään rauhaa ja onnea?
 
Onneksi Jumalan maailmoissa on toisin.
Jumala saattaa jopa sallia sairauksia ja koettelmuksia, jotta ymmärtäisi pysähtyä. Pysähtyä ja miettiä, mistä elämässä on todella kyse. Jumalan silmissä täydellinen terveys ja työnarkomania eivät ole top ten-listalla. Jumala on kiinnostunut meidän sisäisestä elämästämme. Jumalle on tärkeää, että vastaamme hänen rakkauteensa. Toki Raamatussa luvataan myös ulkoisten asioiden järjestymistä Hänen seurassaan. Mutta uskovan elämässä kaikki lähtee levosta käsin ja siitä, että uskova etsii elämässään ensimmäisenä Jumalan tahtoa, kaikki muu tulee sen jälkeen. -Veera
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.