Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

maanantai 24. elokuuta 2015

Ihanaa viikkoa & Veeran ajatuksia

Ihanaa viikkoa sinulle!

Olimme lauantaina mieheni esikoispojan kauniissa häissä Hollolassa. On hienoa, että nuoret ottavat vastuun toisistaan sitoutumalla toisiinsa loppuelämän ajaksi.

Tänä päivänä tuntuu, että sana "pyhyys" on kuin jotain outoa heimokieltä. Elämäntahti on kovaa, ja kaikki halutaan heti, pikatoimituksena, myös ihmissuhteet. Ei ihme, että pieni ihminen voi huonosti tässä nykyajan karusellissa.

Hengellisyys on kärsinyt inflaation. Uskova ihminen tässä ajassa on jo miltei muinaisjäänne jostain, jonka olemassaolon ihmiset ovat kiireessään jo unohtaneet. 

Hengellisyys yhdistetään vain korkeintaan ns. pakolliseen konfirmaatioon ja kirkkohäihin. Kun nämä rastit on "suoritettu" ajatellaan, että yläkerran isäntä on tyytyväinen. Mutta oikeasti Jumala itkee. Hän suree sitä, että niin moni on kääntänyt selkänsä Hänen lahjalleen; Jeesukselle. Jumalan  tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan Hänen rakkautensa henkilökohtaisesti. Sillä se, minkä me valitsemme täällä ajassa, jatkuu kerran iankaikkisuudessa. Haluan haastaa sinut etsimään Jumalaa. Älä anna tämän maailman mainosvalojen viedä sinulta iankaikkista elämääsi, vaan ota rohkeasti kiinni Jeesuksen viitanliepeistä, ja pyydä Häntä sydämesi Herraksi. ~ Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.