Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

lauantai 20. heinäkuuta 2019

Keskity Jeesukseen, älä myrskyyn.

Herran omana Jeesus viitoittaa meille tietä, jota kulkea. Vastaan voi tulla omituisia myrskyjä, joille ei tunnu olevan järjellistä selitystä. Silloin kannattaa rukoillen pyytää viisautta Jumalalta, ja hänen apuaan. Joskus kyse voi olla hengellisestä sodankäynnistä. Joku ihminen on saattanut elää siten, että on avannut sydämenovensa tietämättään sielunviholliselle. Vihollinen pääsee ihmiseen holtittoman elämän, epäjumalanpalveluksen, huumeiden, seksihurjastelujen, haureuden ym. saastan kautta. 

Ja jos ihminen ei tule uskoon nämä voimat vaikuttavat ihmisessä hänen sitä tiedostamatta aiheuttaen ihmissuhteissa sekaannusta, rahanhimoa, ahneutta, riitaa, valheita tms. Mutta tällaisen tunnistaa aina tämän ihmisen elämän hedelmistä. "Hyvässä puussa ei voi kasvaa huonoja viikunoita jne." 

Mikä avuksi? Kristitty voi rukoilla tämän ihmisen puolesta, ja pyytää Herraa sitomaan pimeyden vallat tämän ihmisen elämästä, ja rukoilla sitä, että totuus saisi voittaa, ja että ihmiselle kelpaisi Jeesuksen risti ja pelastus. Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.