Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

tiistai 31. maaliskuuta 2020

Toteutuuko David Wilkersonin näky? (Lähde Uusisuomi)

David Wilkerson on mies jota kannattaa kuunnella. Tai lukea. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joista ainakin Risti ja Linkkuveitsi on hyvin tunnettu. Hän esiintyy omana itsenään Nicky Cruzin kirjassa Juokse poika juokse.(Run baby run). Kirja kertoo 1931 syntyneestä maalaispastorista, joka sai Jumalalta kutsun muuttaa 60-luvulla New Yorkiin ja alkaa toimia siellä vaikuttavien jengien keskuudessa. Hän johdatti uskoon väkivaltaisen MAU MAU jengin johtajan Nicky Cruzin ja Nicky julistaa evankeliumia tänäkin päivänä.

David Wilkerson on tunnettu myös profetian armolahjastaan. Ehkä hänen tunnetuin näkynsä on eräältä illalta 70-luvun alusta. Tuolloin hän näki viisi vavahduttavaa näkyä tulevaisuudesta ja hän kirjoitti kirjan näistä asioista. Kirjan nimi on NÄKY (1973) Tästä kirjasta on monia uusintapainoksia saatavilla ja se on edelleen yksi myydyimmistä kristillisistä kirjoista. Itselläni tuo teos on ollut kirjahyllyssä jo yli parikymmentä vuotta.

Näky -kirjassaan David kertoo mm. siitä kuinka maailmantalous menee totaalisesti sekaisin ja pysyy sellaisena aina antikristuksen päiviin asti. Hän sanoo, että edessäpäin ovat ajat jolloin kulutusjuhlat lakkaavat ja puute sekä kärsimys tulee tilalle. Hän kertoo myös moraalin rappautumisesta, homoseksualismin noususta, pornografian tarjonnan räjähdysmäisestä lisääntymisestä  ym. Hän kertoo kuinka Sodoman ja Gomorran synti tulee takaisin ja puistot ym. tulevat turvattomiksi paikoiksi liikkua. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011020713145447_uu.shtml

Hän kirjoittaa rajuista sääilmiöistä. Hän sanoo, että tulee tulvia, hurrikaaneja ja maanjäristyksiä ym. ja aina näiden eteen liitetään sana kuten ennennäkemättömän voimakas, historian pahin tms. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Australian%20myrsky%20puhaltaa%20300%… Hän kirjoittaa myös nuoriso-ongelmasta; nuorison tottelemattomuudesta vanhempiaan kohtaan, kapinoinnista, nuorisolevottomuuksista ym.  Hän kertoo myös sen, että kristittyjen vainot alkavat tulevaisuudessa ja etenkin katolisissa maissa vaino on kovaa. Hän mainitsee Suomenkin ja lohdullista on se, että Suomi mainitaan liki ainoana positiivisena asiana tuossa teoksessa. Hän kirjoitta, että Suomessa tapahtuu voimakasta hengellistä liikehdintää.

Davidilta on liikkeellä myös kiistelty näky jota hän ei ole itse vahvistanut omakseen. Näky on vuodelta 2008 ja siinä mainitaan joku välimeren valtio joka menee yhden päivän aikana konkurssiin ja amerikkalaisilla on tämän jälkeen kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista ulos: sen jälkeen pankit sulkeutuvat joksikin aikaa ja kun ne jälleen avataan, ihmisten rahoilla ei ole enää mitään arvoa. David itse tietää tämän maan nimen, muttei ole päästänyt sitä julkisuuteen. Kerrotaan hänen laittaneen valtion nimen sinetöityyn kirjekuoreen ja tallettaneen kuoren Manhattanilaiseen pankkiholviin. Kuoren saa avata vasta tuon tapahtuman jälkeen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.