Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

lauantai 7. lokakuuta 2023

Lopunajan tapahtumat Raamatun valossa ( Veera)


Maailma kuohuu. Venäjä hyökännyt Ukrainaan jo ajat sitten. Hamas hyökännyt Israeliin. Ilmastonmuutos huolestuttaa. On tulvia, metsäpaloja, rikollisuutta, nälänhätää, taloudellista ahdinkoa jne. Kymmentä käskyä rikotaan suruttomasti niin laissa kuin muuallakin. Jumalan kunnioitus on kadonnut. Ei ole ihme, että pienen ihmisen pää on pyörällä.

Mitä Jumala ajattelee tästä kaikesta? Elämme tärkeitä aikoja Raamatun valossa. Lopunaikoja. Nyt mielestäni Jumala huutaa ihmisiä heräämään ja pyytää heitä luokseen. 

Niin kuin Nooan aikoina, Jumala pyysi rakentamaan Nooaa arkin ja pelasti kaikki sinne menneet häneen turvautuvat vedenpaisumukselta. Silloin synninmitta oli tullut maassa täyteen, ja Jumala ei voinut enää katsella sitä. Jumala on pyhä, eikä hän salli itseään pilkattavan.

Niin Jumala kutsuu meitä avaamaan sydämemme Jeesukselle Kristukselle, jottei hänen pelastustyönsä jäisi turhaksi kenenkään kohdalla.

Vielä on mahdollisuus pelastua. Jeesus on tulossa noutamaan oman seurakuntansa luokseen. Sen jälkeen alkavat vielä hurjemmat ajat. Ja ainoa mahdollisuus pelastua on silloin marttyyrikuolema. Silloin antikristus saa vallan, ja hänestä tulee uusi palvontakohde. Tämä ei ole pelottelua, vaan Raamatun ilmoitus. Kannattaa tutkia Ilmestyskirjaa. Siihen löytyy youtubesta hyvää tietoa, kristillisiä videoita, joihin kannattaa tutustua. Olemme täällä maailmassa vain hetken, elämä on lyhyt. Sen minkä valitsemme täällä maan päällä kantaa myös taivaaseen. " Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi meille oman poikansa. Joka häneen uskoo, pelastuu."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.