Sisältö:

Sisältö:
Tästä keskeltä löytyvät ajatelmat, runot ja omat terveiset

Osallistu arvontaan: 12- 26.4. 2014Osallistu arvontaan;

Arvotaan kaksi  laadukasta kristillistä kirjaa. Kirjat ovat: Risti ja linkkuveitsi sekä Kure, yksinäinen susi. Molemmat kirjat perustuvat tositapahtumiin ja niistä on kerrottu enemmän sivulla erityisen hyviä kirjoja.
Kaikki mukaan arvontaan! Pääset osallistumaan arvontaan kommentoimalla sivuilleni siitä, mitä asioita toivoisit, että sivuillani käsiteltäisiin. Mukaan pääsee vaihtoehtoisesti myös jakamalla arvontailmoitus omalla Google + -, Facebook- tai blogisivustolla. Jätähän emailosoittesi, jotta voin ottaa voittajiin yhteyden sen avulla.
Arvonta päättyy 26.7. 2014

11 kommenttia:

 1. Minulla ei mitään erityisiä toiveita ole, mutta lapsiperhettä koskevat asiat ovat itselle mieluisia =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksistasi :) Laitanpa tuon näkökulman korvan taakse. Onnea arvontaan. ♡

   Poista
 2. Itseäni kiinnostaa miten leskeksi jääneet pitkässä parisuhteessa olleet selviävät puolison menetyksestä,mistä saavat voimaa jatkaa ja apuja elämäänsä-oppivatko pärjäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos mielenkiintoisesta uudesta aiheesta. Jossain vaiheessa voisin koota tältä alueelta materiaalia blogiini. Onnea arvontaan! ♡

   Poista
 3. Se sp tietysti unohtui eli tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo olikin tärkeä ja hyvä huomio :)

  VastaaPoista
 5. Pienten lasten äitinä kiinnostaa kaikki lapsiin liittyvät jutut.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiitos Minttu kommentistasi. Paljon onnea arvontaan <3

  VastaaPoista
 7. Ihmissuhteisiin liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntä, sekä ilo ja onni että kriisit ja niistä selviäminen kiinnostavat.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi. Niinpä selviämistarinat kiehtovat myös minua, ja niistä voi oppia aina uutta. Arvon vielä yhden kristillisen kirjan; Mitätöity, kun ehdin jo arpoa nuo kaksi aiempaa kirjaa.Kaunista kevättä sinulle ja onnea arvontaan! =)

  VastaaPoista
 9. Arvoin vielä viimeisten osallistujien kesken kirjan " Mitätöity". Onni suosi Minttu47:ää. Paljon onnea Mintulle ja mielenkiintoisia lukuhetkiä. Ja kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta! <3

  VastaaPoista

Ajatuksesi ovat minulle tärkeitä.